Plazmaszolgálat Kft.

1970-01-01 01:00:00
Plazmaszolgálat Kft.

Dinamikus fejlődés és modern technológia a gyógyszeriparban

A Plazmaszolgálat Kft. 2009 óta működtet plazmaferezis állomásokat Magyarországon, ahol 11 Plazma Ponton várjuk az önkéntes plazmaadókat. Helyileg Budapesten, Szegeden, Győrben, Székesfehérváron, Debrecenben, Kaposváron, Szombathelyen és Sopronban vagyunk jelen.

A vérplazma olyan, gyógyszerkészítés szempontjából fontos fehérjéket tartalmaz, melyek mesterséges úton nem állíthatók elő, ezért csak önkéntes plazmaadóink segítségével juthatunk hozzájuk.

Célunk, hogy megfeleljünk az Európai Unió iránymutatásának, miszerint a tagállamoknak önellátásra kell törekedniük a plazmából készült gyógyszerek előállítása területén, azaz a magyar betegek magyar donorok által adott plazmából készült gyógyszereket kaphassanak.

A vérplazmából készült gyógyszerkészítményekkel többek között immunhiányos és vérzékeny betegek mindennapjait tudjuk könnyebbé tenni, amiért hálásak vagyunk dolgozóinknak és plazmaadó közösségünk minden tagjának!

Kimagasló szakmai háttér

A Plazmaszolgálat Kft. anyavállalata a németországi székhelyű Biotest AG, amely nagy múltra tekint vissza plazmafehérje-termékek és biológiai gyógyszerek gyártása terén. A készítményeket elsősorban a klinikai immunológia, a hematológia és az intenzív betegellátás területén alkalmazzák. Ezek a termékek súlyos és gyakran krónikus betegségben szenvedő páciensek célzott kezelését biztosítják, lehetővé téve, hogy minél teljesebb életet éljenek.

Stabilitás, megbecsülés

Vállalatunk az elmúlt években tapasztalt világot érintő nehézségek ellenére is stabil lábakon áll, hiszen piacvezető e területen. Emellett, munkatársaink számára stabil, hosszú távú munkahelyet kínálunk, amelyhez a multinacionális és egyben áltagon felüli munkakörnyezet is hozzájárul.

A légkör közvetlen, barátságos, családias mind a plazmaadóink, mind a munkatársaink szemszögéből. Az elismerés, kedves szavak és mosolygás mindennapos.

Munkavállalói jólét

Számunkra kiemelten fontos a munka-magánélet egyensúly támogatása, amelyhez extra szabadsággal járulunk hozzá. Belső kommunikációs felületünkkel lehetőséget adunk a véleménynyilvánításra és napra kész információátadásra, valamint extra motivációs rendszerekkel igyekszünk megteremteni a munkavállalói jólétet.

Ha egy lendületes, lelkes, összetartó csapat tagjaként szeretnél egy stabil munkahelyen dolgozni, akkor ne késlekedj a jelentkezéssel!

További információért látogass el weboldalunkra: https://plazmaadas.hu/